Jokin aika sitten taisin mainita jossain yhteydessä, että olen melko huono deittailemaan ketään, ja varsinkin nettideitteihin suhtaudun äärimmäisen epäluuloisesti. Profiilini on ollut Suomi24-sivustolla nyt  kolmisen kuukautta. Yhteydenottojen määrä on ihan järjetön, ja kuten arvata saattaa, laidasta laitaan.

Mielenkiintoista on ollut huomata, että suurin osa on vaikuttanut suht järkeviltä. Alkuun jaksoin vastailla viesteihinkin, mutta jotenkin vaan se juttu ei ole mua varten. Jos jonkun kanssa vaikka kirjoittelenkin hetken, niin aina jossain kohtaa tulee jotain joka tökkää.

Yksillä ainoilla treffeillä olen käynyt tuota kautta. Ihan ok tyyppi, muttei sytyttänyt millään lailla.

Tänään olisi sitten vuorossa seuraavat. Kaveri on ihan ok oloinen, ja fiksukin. Valokuvien perusteella kivannäköinenkin. Silti en tunne mitään jännitystä vatsan pohjassa, saati odota mitään kovin suurta ja ihmeellistä. Luulenpa, että vika on vähän ennakkoasenteessa. Että jo valmiiksi ajattelen, ettei kolahda kuitenkaan. Ja asenne johtuu siitä, että haen kaikista vielä SR:än piirteitä ja ominaisuuksia.

Tänään ajattelin ottaa uuden asenteen hommaan, menen paikalle avoimin mielin, annan ihmiselle pikkuvirheet anteeksi. Ja sitä paitsi, eihän sitä tiedä, vaikka heppu lähtis kävelemään, kun mä purjehdin paikalle.