Palaan vielä tähän deittailuaiheeseen. Mainostin tuossa aiemmin, että perjantaiksi oli sovittu treffit, joita ei sitten ollutkaan. Uudet treffit sovittiin keskiviikolle, eli tälle päivälle. Jollain ihmeen tekosyyllä onnistuin nyt perumaan nekin. Mitähän tämä nyt sitten tarkoittaakaan? Sitäkö, ettei tyyppi kiinnosta tarpeeksi? Vai sitä, etten todellakaan ole valmis vielä sokkotreffeihin? Oikeasti toisen puolesta harmittaa. Vaikka vastapuoli on ottanut kyllä asian tyynesti, eikä ole vielä heittänyt pillejä pussiin.

Kyseessä on verrattain hauska tapaus, mutta pari juttua häiritsee. Siis siltä osin, mitä nyt ollaan jonkun verran chattailtu, ja mitä siinä sitten on käynyt ilmi. Mies on kyllä kohtelias, vastaa aina, jos minä aloitan keskustelun, ja on muutenkin ollut sellainen minuntyyppiseni ajatusmaailmaltaan. Silti, yhtäkkiä kesken normaalin keskustelun, ruutuun putkahtaa kysymys: "Millainen pylly sulla on?". Siinä hetken mietin, että mitenköhän tuohon suhtaudun, mutta päätin ottaa sitten huumorilla, ja vastasin, että "ihana". Joka tapauksessa tuo jäi kummittelemaan takaraivoon häiritsevästi.

Kuitenkin kaveri vaikuttaa täyspäiseltä ja järkevältä, ei ollenkaan tunkeilevalta tms. Mutta yksi lausahdus kyllä voi olla sellainen turn-off, ettei uskoisikaan. Sitä pitää kait itsekin ruveta tarkkaan miettimään, mitä suustaan päästää, koska pienillä asioilla näyttää olevan kokonaisuuden kannalta älyttömän suuri merkitys. Ainakin omalla kohdallani!

Pitääpä nyt sitten miettiä tarkkaan ja harkitusti, menenkö ikinä treffeille tyypin kanssa, vai käynkö katsastamassa miten kiinnostunut mies on minusta. Vaiko vaan pyllystäni kenties.