Viime yön uni oli kokonaisuudessansa kamalan hämmentävä, ja vielä herätessäni olin jossain oudossa tilassa, enkä oikein tiennyt mikä oli totta ja mikä ei.

Unessa olin kirkon portailla, jossa oli paljon väkeä. Kurkin ihmisten yli, ja etsin selvästi tiettyä henkilöä. Kirkon portaiden alapäässä seisoi ex-puolisoni ja SR sulassa sovussa. SR vilkutteli minulle, yritti siinä selkeästi tehdä itsensä huomatuksi, luuli, että etsin häntä. Mutta en etsinyt SR:ää unessa. Vaan yhtäkkiä väkijoukon keskeltä tuli pitkä vaalea mies, joka kaappasi minut syliinsä, ja suuteli sellaisella hellyydellä ja rakkaudella, että maistelin huuliani vielä herättyänikin :). Väkijoukko hurrasi ja taputti käsiään, ja joku huusi "Vihdoinkin!". Unessa tunsin ihan mielettömiä rakkaudentunteita tuota miestä kohtaan, mutta en pystynyt erottamaan hänen kasvojaan. Kun sitten näin hänen kasvonsa, järkytyin. Kyseinen mies oli SR:n vanhempi veli. Järkytyksestä huolimatta lähdin tuon miehen mukaan, ja nämä rappusten alapäässä seisseet exäni katselivat peräämme itkien.

Olihan skitsofreeninen fiilis tosiaan, kun heräsin. Unientulkinta on minulle yhtä vierasta kuin heprea, mutta siinä mielessä erikoista, että harvoin muistan näkemiäni unia, mutta tätä en kyllä varmaan hetkeen unohda!!!

1087185.jpg