...is the first day of the rest of my life. Kulunut sanonta, mutta voih...käy niin moneen tilanteeseen.

Mutta siis, tänään on SE päivä.....perhosia on vatsanpohjassa pilvin pimein. En tajua tätä jännittämistä, oikeasti. Useinmiten luovin kuitenkin tilanteet kuin tilanteet, ja tässä illassa on kuitenkin odotettavissa suhteellisen rentoa meininkiä. Kävin kuitenkin tutkailemassa horoskooppien ennustuksia tälle päivälle, jaanpa ne nyt teidän kanssa tässä:

HELMI

Minä: Sinulla ei ole mitään lepäämistä vastaan. On hienoa rentoutua ja nauttia vain itsestään. Sattumalta löydät keinon tehdä tämän tavalla, joka osoittautuu samaan aikaan myös äärimmäisen tuotteliaaksi.

SR: Sinua pidetään mahtavan kyvykkäänä ihmisenä. Työtaakka kasaantuu päällesi. Älä ole niin varuillasi. Puolustuskyvyttömyytesi innostaa jotakuta auttamaan sinua

******

SUOMI24

Minä: Joudut yllättäen vaihtamaan näkökantojasi tai ainakin luopumaan eräästä suunnitelmasta, mutta älä ota siitä stressiä. (Perskule!!)

SR: Tajusitpa vihdoinkin, että myös rakkauselämään pitää panostaa. Antaudu illanviettoon koko sydämelläsi.  (Okei, lupaavaa ;))

*****

ILTA-SANOMAT:

Minä: Tee jotain yllättävää. Elämäsi on ollut jo jonkin aikaa sellaista, että hyvällä maulla toteutettu pieni irtiotto olisi paikallaan.

SR: Tartu mukisematta tekemättömään työhön. Iltaan saattaa sisältyä mukava tuokio palkinnoksi pakertamisestasi.

***** 

ILTA-LEHTI

Minä: Suunnitelmasi eivät etenekään niin kuin kuvittelit, jokin este ilmestyy kuin tyhjästä. Tietotaitosi kuitenkin auttaa sinut pälkähästä.

SR: Et hätkähdä vähästä, erilaisuus ja kapinallisuus vain inspiroivat sinua. Olet riemuiten valmis rikkomaan porvarillisia elämänarvoja.

*****

ASTRO

Minä: Juuri tänään olisi sopiva aika puuttua erääseen ihmissuhdettasi vaivanneeseen ongelmaan, vaikka tilanne kieltämättä voi tuntua pelottavalta. Hetki on kuitenkin paras mahdollinen, eikä pelolle ole todellista perustetta.

SR: Ota ilo irti tästä päivästä, sillä Kuun ja Venuksen suotuisa asema lupaa sinulle ihania yllätyksiä kaikkialla missä sinun on nyt hyvä olla. Anna tuntemusten ja fiilisten ohjata kulkuasi.

*****

 

No niin, siinähän sitä oli sitten ennustetta kerrakseen tälle illalle. Vielä kunhan nähdään minkälaista soppaa huomenna niellään ;)